Arvostelut

Yksisarvinen voi arvostella sivustosi, mikäli olet foorumilla pelattava roolipeli. Valitettavasti en ala arvostelemaan muussa muodossa olevia pelejä, koska minulla ei ole omakohtaista kokemusta muista kuin foorumiroolipeleistä. Olisi siis melko surullista yrittää arvostella vaikkapa vieraskirjaropeja jos en tiedä niistä mitään! En usko että se tekisi hyvää kenenkään elämälle ja vähiten omalleni!

Arvostelun ehdot:
  • Sivustosi on valmis mahdollisia kotisivuja ja foorumia myöten. Tai jos ei ole niin käsittelen sen silti ikään kuin se olisi valmis sellaisenaan ja tämä luonnollisesti saattaa vaikuttaa arvosteluun.
  • Sivustoltasi löytyy jo ilmoittamisvaihessa linkki Yksisarviseen. Joten kun ensimmäisen kerran siirryn sivuillesi, löydän sieltä linkkini vaikka joutuisinkin kaivamaan sitä kissojen ja koirien kanssa.
  • Haluan päästä tutkimaan myös foorumia, joten toivottavasti linkki foorumille löytyy kotisivuilta tai jos annat sen vasta liittymisen yhteydessä, voit lähettää linkin sähköpostitse; sokeayksisarvinen@hotmail.com Hakemukset silti vieraskirjan kautta ja muista mainita että foorumin linkki löytyy sähköpostista! 
  • Jos sivustollasi ei ole vieraskirjaa tai vieraille avointa chattiä, on omalla vastuullasi käydä Yksisarvisessa katsomassa onko arvostelu tehty. Jos sinulla on paikka minne jättää viestiä vierailijana, tulen ilmoittamaan kun arvostelu on valmis!

Julkaisen arvostelut blogiteksteinä ja haluaisin huomauttaa että arvostelu on aina yhden ihmisen näkemys asioista. Jos koet arvostelun pitävän sisällään väärää tietoa, voin korjata asiat ja mielipiteistä voimme keskustella.

Arvostelut pyrin tekemään puolueettomasti ja aina niin että mukana on sekä plussia että miinuksia! Mitään kouluarvosanaa en ala antamaan, koska mielestäni se on melko mahdotonta koska pelit ovat niin yksilöitä kuitenkin. Mutta plussia ja miinuksia tulossa!

Voit kopioida arvostelun sivullesi, mikäli haluat. Kunhan muistat mainita kuka sen on kirjoittanut ja koska, sekä linkittää Yksisarvisen tekstinkin yhteyteen!

Jos haluat arvostelun, ilmoita halukkuutesi Yksisarvisen vieraskirjassa! Jonossa ei ole tällä hetkellä ketään, joten kipinkapin viekkuun!

Tällä hetkellä jonossa on vain yksi peli, Tarinoita Pohjolasta (20.9.2016), joten älä epäröi ilmoittautua jonoon!


ARVOSTELUT
Ilvesklaani, 6.5.2015
Winya Coiasira, 30.5.2015
Rest in Pieces RPG, 15.6.2015
Kletka Narod RPG, 19.1.2016
Suckers RPG, 31.1.2016
Valkeaa Taikaa, 28.3.2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti