Pelaaja!

Pelaaja!-teema kartoittaa Suomen roolipeliskenen erilaisia pelaajia eli kyseessä on pelaaja-haastattelut, joiden pohjalta kirjoitan blogimerkintöjä. Tarkoitus olisi kirjoittaa mahdollisimman yksilöllisiä haastatteluja ja nyt ainakin alkuun homma menisi niin että ensin kysyn viisi peruskysymystä, joiden pohjalta kysyn viisi jatko kysymystä. Ja sitten jos tulee vielä jotain kysyttävää tai päädytään jostain aiheesta rupattelemaan enemmänkin niin sitten rupatellaan ja näiden keskustelujen ja kysymyksien pohjalta kirjoitan merkinnän.

Eli haluaisin kirjoittaa eräänlaisia pelaaja-profiileja, joissa käsiteltäisiin pelaajan pelihistoriaa ja mielipiteitä pelaamisesta, hyviä ja huonoja kokemuksia, hauskoja sattumuksia ja jotain.. Mitä nyt missäkin haastattelussa tulee ilmi. Ei siis mitään ”Olen Minna Jyväskylästä ja minulla on viisi kissaa ja myyn vakuutuksia työkseni” vaan enemmänkin ”Olen FlowerGirl92 tästä ja tästä roolipelistä, minulla on kahdeksan hahmoa ja pelaan mielelläni eläinropeissa”-tyyppisesti. Eli nimenomaan pelaamiseen keskittyen ja kaikki henkilökohtainen elämä sivuuttaen.

Homma toimii siis käytännössä niin että sinä siellä ruudun toisella puolella joka nyt mietit että tälläinen haastattelu voisi olla jännittävä juttu, lähetät minulle viestin ja ilmoitat halukkuudestasi. Minä kirjoitan pari kertaa kysymykset ja sinä vastailet ja kun kaikki tuntuu olevan kysytty, kirjoitan merkinnän. Kun merkintä on valmis, lähetän sen sinulle ja saat lukea sen läpi ja hyväksyä sen. Vasta hyväksynnän saatuani, julkaisen moisen tekstin kaiken kansan nähtäväksi.

Haastattelun oheen haluaisin jonkun kuvan. En tietenkään kuvaa sinusta vaan jonkun sinua kuvaavan kuvan. Esimerkiksi jos käytät jotain tiettyä avataria kaikkialla missä liikutkin, olisi kiva saada se esittelyn oheen jotta lukijat voisivat jo ensisilmäyksellä hoksata että ”AAH!! Tiedän tämän pelaajan, siistiä!” ja sitten lukea sinusta enemmän.

Eli lyhykäisesti; pelaaja-haastatteluja, joissa paneudutaan nimenomaan pelaajan elämään rope-skenessä. Haastateltava hyväksyy merkinnän ennen julkaisua. Jokin kuvitus-kuva mukaan, joka kuvaa tavalla tai toisella sinua itseäsi! Esim. avatar, jota yleensä käytät useissa paikoissa.

Huumorimieltä mukaan ja menoksi!


Haastatteluun voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia: sokeayksisarvinen@hotmail.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti