Sivulistaus

Sokea Yksisarvinen kerää listalleen erilaisia netissä pelattavia roolipelejä ja mukaan pääsee ilmoittamalla halukkuudestaan Yksisarvisen vieraskirjaan. Ainoa ehto listalle pääsyyn on se että sivustosi on tavalla tai toisella roolipeli, tapahtuipa pelaaminen sitten foorumilla, vieraskirjassa tai chatissä.. tai missä tahansa muussa netin kolkassa.

Vastalahjaksi listauksesta, sinun olisi hyvä linkittää Yksisarvinen omalle sivustollesi miten parhaaksesi katsot. Mikäli jossain vaiheessa elämääni huomaan ettei sivultasi löydy linkkiä takaisinpäin, poistan sivusi listaltamme. Sehän on vain reilua, eikös?

Olisi hyvä jos sivustollasi olisi vieraskirja tai chatti, johon voisin käydä ilmoittamassa listalle pääsystäsi mutta jos sellaista ei löydy.. No sitten on omalla vastuullasi käydä Yksisarvisen vieraskirjassa katsomassa vastaukseni ja hoitaa sen jälkeen Yksisarvisen linkitys omalle sivullesi!

Jos sinulla on olemassa 31x88px-kokoisia buttoneita (tai ylipäätään buttoneita, joita voin itse muokata pienemmäksi) kotisivujesi linkitystä varten, lisään linkin myös sivupalkkiin!

Kun ilmoitat sivustoasi listalle, kerro minulle nämä asiat;
  • Sivuston nimi ja linkki sivuille
  • Ylläpitäjät ja koska perustettu
  • Mahdollinen pelin ikäraja
  • Sivuston kuvaus

Toistaiseksi kaikki sivut on listattu tälle samaiselle sivulle, mutta jos lista alkaa paisumaan niin alan jaotella pelejä erilaisiin kategorioihin. Pelit järjestetään aina aakkosjärjestyksen mukaan.


 ____________________________________________________________________

LISTATUT PELIT

ylläpitäjät: Tinanja & Arlin
perustettu: kesällä 2007
Astu sisälle fantasiamaailmaan, jonka kohtalo voi riippua sinusta. Astele vanhoissa ikimetsissä poluilla, joita aluskasvillisuuden seasta tuskin erottaakaan ja kävele kovaksitallattua hiekkatietä pitkin suureen rantakaupunkiin. Jää hämärään, savuntuoksuiseen tavernaan kuuntelemaan viimeisiä vuosiaan elävän, piippua polttavan miehen kertomusta mahtavasta Ajan miekasta ja sen luoneista lohikäärmeistä, joita vain harvat ovat nähneet. Törmää kaduilla itsestään turhan ylpeisiin Ajanlaneihin...CRIMSON ECLIPSE
ylläpitäjät: Southpaw, Defiler, Ookami_Tez
perustettu: 2015
Star Warsin galaksiin sijoittuva fanipohjainen peli, jossa pelataan itse keksityillä hahmoilla. Galaksi on vajoamassa kaaokseen. Uusi puolisotilaallinen järjestö on keräämässä valtaa galaksin ulkoreunoilla. Tämän järjestön, Crimson Eclipsen on jo onnistunut vallata huttien kotiplaneetta Nal Hutta ja sitä kiertävä kuu Nar Shaddaa. Kenenkään tietämättä seitsemän sithin muodostama neuvosto punoo juoniaan Tasavallan pään menoksi ja vetelee Crimson Eclipsen naruista...


ylläpitäjät: Lusikka, Myy ja Terris
 perustettu: 2016
 Englannin Oxfordiin sijoittuva ihmissuhderealismiin painottava roolipeli, jossa keskitytään pelaamaan ihan tavallista ihmiselmää niin hyvine kuin huonoinekin puolineen. Kukaan ei ole täydellinen, kellään ei mene aina hyvin, mutta elämä ei ole yhtä jatkuvaa tragedioiden sarjaakaan. Tarjolla on takuuvarmasti rentoa pelaamista ja hyvää seuraa!


 ylläpitäjät: sateenkaarisitruuna & Denver
perustettu:  2015
Luonnonvalinta on ihmissusilla pelattava foorumipohjainen roolipeli, joka sijoittuu ajallisesti teollistumisen aikakauteen. Ihmissudet muodostavat kulttuurillisesti kolme erilaista laumaa, jotka elävät ihmiskunnan ja sivistyksen ulottumattomissa. Tule tutustumaan maailmaan, jossa on taikuutta, todellisia jumalia, esi-isiä sekä kohtalon sanelema sielunkumppani. Löydätkö sinä oman tiesi? Roolipeli on suunnattu ensisijaisesti jo kokeneemmille pelaajille.


LYCANTHROPUS, K15
ylläpitäjät: Doc ja Ninji
perustettu: 2015
Nykyaikaan sijoittuva ihmissuhteisiin painottuva ihmissusipeli, jossa pelataan myös ihmisillä sekä nahanvaihtajilla, jotka pystyvät ottamaan halutessaan eläimen muodon. Aika kuluu puolenvuoden sykleissä eteenpäin, joten hahmot vanhenevat ajan myötä ja elämä kulkee väkisinkin eteenpäin. Kuulutko kenties ilvesten jengiin vai tunnetko olosi turvaisaksi vasta lauman ollessa ympärilläsi? Vetääkö veresi metsään vai kaupungin sykkeeseen.. Vai kuulutko vetten äärelle? Vai oletko kenties yksinviihtyvämpää porukkaa? Valitse paikkasi Hedgefort Valleyssä!


MAD WORLD RPG, K18
ylläpitäjä: Billmillian
perustettu: 2016
Löyhästi the 100- nimiseen sarjaan perustuva, tulevaisuuteen sijoittuva foorumipohjainen roolipeli. Taivas- ja maaihmiset yrittävät jakaa elinympäristön toistensa kanssa, mutta konflikteilta ei voida välttyä. Kumman puolen sinä valitset?

NARUTO THE ALLIANCE 
ylläpitäjät: ChasenPipo, Wurtsi ja Southpaw
perustettu: 2005
Neljännestä ninjasodasta on kulunut 18 vuotta. Vuosia kestänyt rauha kuitenkin rikkoutui kun kolmas Tsuchikage, Onoki löydettiin myrkytettynä toimistostaan. Jäljet viittaavat vahvasti Kumogakuren olevan murhan takana ja maailma uhkaa luisua jälleen sotaa edeltäneeseen tilaan jossa ninjavaltiot kilpailevat keskenään. Sillä välin kun Hokageksi kohonnut Uzumaki Naruto tekee kaikkensa estääkseen uuden sodan, Mikaboshiksi itseään kutsuva ryhmä punoo juoniaan kaataakseen seuraavaksi Konohan johtajat... NTA:ssa luot täysin oman hahmosi, jonka avulla voit luoda kokonaan oman tarinasi ja vaikuttaa ninjamaailman tapahtumiin.


ONLY CLONES, K15
ylläpitäjät: Tredstone, Zizuka & Vaeltajaperustettu: 26.12.2016ikäraja: k15Oletko aina halunnut pelata pelissä, jossa kaikki hahmot ovat samanlaisia, ylläpito saattaa kysymättä määrätä pakollisia tehtäviä, nopat voivat päättää hahmosi kohtalon, säännöt ovat tuskastuttava viidakko ja aikalinjojen ymmärtäminen kokonaan oma lukunsa? Tahdoit tai et, nyt siihen on mahdollisuus! Väkivaltaa, tilannekomiikkaa ja vaikeita eettisiä ongelmia käsittelevä Only Clones on Star Wars -aiheinen roolipeli, joka sijoittuu kloonisotiin ja pelihahmoina toimivat ainoastaan kloonit. Peli ei ole aloittelijaystävällinen, ja ikäsuositus on k15.


PAHKAROPETUS 
ylläpitäjä: Fen
perustettu: 2005
Taikamaailman paljastuminen sulautti yhteen kaksi erilaista maailmaa. Vaikka elämä on avoimempaa kuin koskaan ennen, on se tuonut mukanaan myös radikaalimpia aatteita ja mielipiteitä. Täydenkuun suojatit, ihmissudet, etsivät oikeutta olla ja elää, samalla kun ministeriö kiristää olentopoliittista hirttoköyttään. Täysikuuta uhmaavat myös urheat metsästäjät, kun taas puhdasveristen keskuudessa verisääty-luokittelu on nouseva joutsenen lailla. Kenen joukoissa seisot?


REST IN PIECES RPG K15
ylläpitäjä: Jaksu
perustettu: 2014
Rest In Pieces on vuoden 2014 elokuussa valmistunut foorumipohjainen tarinankerrontaroolipeli, jossa elävät kuolleet, zombit, ovat levinneet koko maapallolle synnyttäen kauhua ja sekasortoa ihmisten keskuuteen. Jokaisen selviytymistaidot joutuvat kovalle koetukselle kun elintarvikkeista, suojasta sekä aseista on pulaa, ja jotenkin pitäisi puolustautua verenhimoisilta zombeiltakin. Tässä kuoleman ryydittämässä maailmassa kukaan ei ole täysin turvassa — kyse on ennemminkin siitä kuinka pitkään selviät, ennen kuin väistämätön loppu tulee vastaan...
Roolipelissämme eletään vuotta 2020 ja sen tapahtumat sijoittuvat Ranskaan tarkemmin nimeämättömälle alueelle. Pelaajat saavat näin ollen hieman vapaammat kädet pelipaikkojen suhteen, joten kenenkään tarvitse murehtia siitä ettei mahdollisesti tunne Ranskaa kovin hyvin.SEVEN DAYS
Ylläpitäjät: Maya & Ru-chan
Perustettu: 2011
Seven Days on aloittelijaystävällinen, nykyaikaan ja realismiin pohjautuva foorumiroolipeli, jossa päästään eläytymään kaikenikäisten ihmisten päivittäiseen elämään sekä normaaliin arkeen kaikkine juonenkäänteineen ja ihmissuhdesolmuineen.
Peli sijoittuu Japanin pääkaupunkiin, Tokioon - irtaudu siis hetkeksi omasta arjestasi ja astu jonkun toisen saappaisiin; Seven Days on täynnä tavallisten ihmisten tavallista elämää tavallisine haaveineen, murheineen ja sattumuksineen!  


SUCKERS RPG, K16
ylläpitäjät Rame ja Routa
perustettu: 2012
"Ihmissudet ja vampyyrit – nähty. Valtavirtaa ja valtiota vastaan kapinoiva liike – nähty. Maailmaa muista ihmislajeista ja radikaaleista suuntauksista puhdistava inkvisitio – no, on sekin varmasti nähty jo jossain. Suckers on kuitenkin maailma, joka sekoittaa tämän kaiken isossa kattilassa keskenään, lisää mausteeksi ilmapiraatit sekä steampunkmaisen maailman ja antaa sitten hautua hiljaisella tulella. Peli on suunnattu eritoten aikuisemmille, kokeneemmille pelaajille, jotka eivät kieroutunutta ylläpitoa ja omalaatuisia kanssapelaajia hätkähdä, vaan pikemminkin pitävät sitä pohjana mitä mielenkiintoisimmille juonikuvioille ja pelisuunnitteluille." 


TAIKAOPISTO RAVEN
ylläpitäjä: Melinda
perustettu: 2014
Virtuaalinen taikaopisto, jossa on mahdollista pelata vieraskirjoissa, kirjoittaa tarinoita ja osallistua oppitunneille. Voit myös tavoitella keräilykortteja tai ottaa osaa kisoihin. Pyrimme tarjoamaan monipuolisuutta ja mielenkiintoista ajanvietettä!


UNDYING RPG, K18
ylläpitäjä: Billmillian
perustettu: 2016
Yliluonnollisilla pelattava foorumipohjainen roolipeli, joka sijoittuu New Orleansiin ja Kodiakinsaarille.