Yksisarvinen

Moi ja tervetuloa Sokeaan Yksisarviseen!

Sokea Yksisarvinen on pubi Viistokujan ja Iskunkiertokujan risteyksessä, jossa veelanverinen yksinhuoltajaäiti tarjoilee sin-.. Ah! Väärä Yksisarvinen! Aloitetaanpa alusta! Oikeasti et ole saapunut minkään kansakunnan pubiin vaan sivustolle, joka käsittelee nettiroolipelien ihmeellistä maailmaa. Alunperin Yksisarvinen oli pelkästään blogi, johon kirjoitin (ja kirjoitan edelleen) milloin mitäkin mietteitä roolipelaamisesta. Nykyään blogin yhteydessä toimii myös sivulistaus, jolle pyrin kasaamaan kaikenlaisia roolipelejä niin foorumilla pelattavista vieraskirjaropeihin ja chatteihin.. Tai missä ihmiset nyt ikinä pelaavatkaan!

Itse olen aloittanut foorumiroolipeleistä joskus vuonna 2004 ja jatkanut koko kymmenvuotisen urani foorumeilla, joten siitä syystä pahoittelen etten ala arvostelemaan muualla kuin foorumeilla pelattavia roolipelejä! Mielestäni olisi jokseenkin epäreilua kirjoittaa edes arvostelua siitä pelien puolesta, mistä en ymmärrä edes miten homma käytännössä toimii..
Pelaamisen aloitin tosiaan Hopeanuoli-roolipeleistä ja siitä siirryin Harry Potterin maailmaan sen ollessa silloin enemmän kuin pinnalla kirjojen ja elokuvien takia. Taisinpa joskus Feeniksin Kilta-elokuvan aikoihin perustaa ensimmäisen oman roolipelinkin, mutta sitten foorumipalvelin päätti räjähtää ja.. no se meni siinä!
Tällä hetkellä olen mukana Lycanthropuksen ja Witchcraft & Wizardryn ylläpidossa ja niiden lisäksi pelaan yhdessä kolmannessa pelissä.

Eipä tässä kai sen suurempia jaarituksia tarvitse pitää. Tervetuloa tutustumaan Yksisarviseen ja mikäli sinulla on roolipeli, ilmoittaudu toki listalle tai pyydä arvostelua!

- Doc

Tekijänoikeudet:
 - Pääkuva ja Tervetuloa-hattu Sini Meriluodon käsialaa ja kuvista maksettu taiteilijan korvaukset!