Meidän peli-haaste

Tämä ei ole peliarvostelu vaan tämän tarkoitus on antaa pelistä maailmalle juuri se kuva, mikä pelin pelaajilla pelistä on. Eli tavallaan se on kyllä arvostelu, mutta tässä pelaajat pääsevät ääneen sen sijaan että minä ulkopuolisena sivustakatsojana tutkisin mikä nyt on minusta hyvää ja mikä huonoa pelissä ja sen ylöspanossa.

Mutta jotta pelistä saataisiin silti realistinen kuva, homma menee niin että pelin pelaajista pitäisi saada 3-5 vapaaehtoista vastaamaan pieniin kysymyksiin. Ensin viisi peruskysymystä, jotka liittyvät varmaan siihen miten päätyi liittymään peliin, millainen oli pelin vastaanotto, kuinka nopeasti pääsi pelaamaan ja miten on alkanut saamaan juonikuvioita aikaiseksi. Seuraavat, tarkentavat viisi kysymystä kehitän sitten näiden alkukysymysten mukaan.. Ja kuten Pelaaja!-puolellakin niin tässäkin mahdollisesti jatketaan keskustelua jostain tietystä aiheesta.

Nämä 3-5 pelaajaa olisi hyvä olla värän erilaisia pelaajia; mahdollisesti niitä peruspelaajia, jotka ovat olleet alusta saakka mukana ja sitten niitä, jotka ovat olleet vähän vähemmän aikaa ja ehkä juuri vastikään mukaan liittyneitä.

Tässä on ylläpidolla mahdollisuus saada sellaista palautetta pelistä, joka tulee suoraan niiltä joita pelin elämä eniten koskee eli pelaajilta. Sen takia tähän Meidän peli!-haasteeseen voi pelinsä ilmoittaa vain pelin ylläpitäjä, jotta ylläpito on tietoinen siitä että pelaajat antavat julkista haastattelua pelistä. Tarpeen vaatiessa hyväksytän tekstin pelin ylläpidolla ennen sen julkaisua, mutta oletusarvoisesti julkaisen sen ja käyn linkittämässä arvostelun pelin vieraskirjaan. Hyväksyntää pyydän vain silloin jos peli on saanut paljon negatiivista palautetta pelaajilta, koska en halua lähteä julkaisemaan sellaisia tekstejä blogissa, jotka pistäisivät pelin mahdollisesti huonoon valoon. Voin myös kieltäytyä julkaisemasta tekstiä mikäli pelaajien puheista jää jotenkin huono maku suuhun.

Elikkä tarkoitus on porukalla luoda sellainen mahdollisimman aito kuva pelistä ja sen ilmapiiristä, mutta mihinkään draamojen keskelle en halua itseäni tunkea. Positiivinen mieli ja hyvät perustelut ovat siis kaiken A ja Ö tässä haasteessa.

En kerro etukäteen pelien nimiä, jotka ovat työn alla juurikin koska haluan välttää pelien huonoon valoon ajautumista. Ylläpito voi ottaa tähän haasteeseen osaa lähettämällä sähköpostia: sokeayksisarvinen@hotmail.com ja pelaajat voivat halutessaan pysytellä anonyymeina.

huom. kun pelistä on kirjoitettu teksti, toivon yhteistyön nimissä linkkiäni sivuillenne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti