torstai 29. syyskuuta 2016

Uusia juttuja, vanhoja juttuja

Sen verran isoja muutoksia tuli Yksisarviseen että nyt on ihan pakko kirjoittaa pieni merkintä aiheesta jotta kaikki lukijat varmasti hoksaa nämä pari uutta blogin erikoisuutta! Mutta ennen sitä, haluan iloiten kertoa että 92 prosenttia lukijoistani on yhä taukonikin jälkeen täällä! Ja se on huisin siistiä. Kiitos siitä! Upeaa on myös se että loput 8 prosenttia ovat käytännössä uusia lukijoita.. Vaikka vastanneita olikin huikeat neljätoista.. Mutta silti!
Menkääpä nyt kipittäen vastaamaan taas uuteen kyselyyn, joka löytyy jälleen tuosta oikealta!

Noniin, sitten uudistuksiin! Arvostelujen ja Sivulistauksen oheen tuli nyt kaksi uutta haastattelujuttua, joista ensimmäinen on Pelaaja!. Pelaaja-haastattelut kartoittavat suomalaisen ropeskenen erilaisia pelaajia ja tarkoitus on luoda erilaisia profiileja nimenomaan roolipelaamiseen painottuen. En siis tule kyselemään tylsiä kysymyksiä siitä missä elät ja mitä teet oikeassa elämässä vaan haluan kysellä siitä millainen pelaaja olet, minkälaisissa peleissä pelaat ja millaisilla hahmoilla. Tiedättekös, sellaisia juttuja mitkä meitä kaikkia kiinnostaa! Pelaajasta voit lukea enemmän klikkaamalla tuosta yläreunasta kyseistä linkkiä.. Ja ilmoittaudu samalla haastateltavaksi!
(psst, pari pelaajaa olen jo saanut napattua joten rohkeasti vain mukaan!)

Toinen juttu onkin sitten monimutkaisempi enkä ole itsekään vielä aivan varma miten se lähtee pyörimään, mutta kyseessä on Meidän peli-haaste. Tässä tarkoituksena on kysellä 3-5 samassa pelissä pelaavalta pelaajalta juttuja kyseisestä pelistä ja siten antaa blogimerkinnässä sellainen realistinen kuva siitä millainen henki pelissä oikeasti on. Mitkä asiat on hyvin ja mitkä ehkä vähän huonommin. Draamapelkoisena ihmisenä en kuitenkaan julkaise mitään liian negatiivisia juttuja ja tarpeen vaatiessa hyväksytän tekstin pelin ylläpidolla ennen sen julkaisua. Saatan myös olla julkaisematta koko tekstiä, jos pelaajien puheet saattavat liian pahan maun suuhuni. Juurikin koska en halua saattaa pelejä huonoon valoon tällä haasteella.

Sokea Yksisarvinen sai myös viimein oman sähköpostiosoitteensa, johon saa halutessaan ilmoittaa itsensä tai pelinsä sekä arvostelut, listaukset että nämä kaksi uutta juttua silmällä pitäen. Kyseinen osoite on ovelasti ja hyvin ennalta-arvaamattomasti sokeayksisarvinen@hotmail.com.

Muuta ihmeellistä ei tainnut tapahtua, mutta tässähän onkin muutoksia jo koko syksylle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti