perjantai 9. syyskuuta 2016

Hyvää syksyä kaikille!

Hyvää syksyä rakkaat ja uskolliset lukijani, sikäli mikäli yhä olette siellä! Pahoittelut hyvin pitkästä tauosta.. Joka alkoi joskus huhtikuussa. Voisin keksiä tuhat ja yksi syytä aina tietokoneen lagauksesta supertylsään ulkkaan (ei tähän nykyiseen) ja kiireiseen kesään, mutta antaa olla. Tunnustaudun laiskimukseksi, joka vietti kyllä kesänsä koneella (köh), mutta tuskin täällä blogissa. Pahoittelut, mutta paluu on tapahtunut!

Eli kuten nyt ehkä huomasitte niin ulkka muuttui! Vieraskirja on vielä vaiheessa, mutta se korjattakoon heti kun minä ja Sini ehditään. Eli toivottavasti melko pian. Mutta hei, eikös ole upea ulkka! En muista että Yksisarvisella olisi koskaan ikinä ollut mitään näin vakuuttavaa ja itse ainakin tykkäilen aivan äärettömän paljon. Ja ulkan myötä tulee varmasti uusia kunnollisia tekstejäkin, koska vanhalla ulkalla ei tosiaan motivaatiota oikein löytynyt. Se oli sanalla sanottuna kaamea.
Noniin, pieensti asiaan! Tuo huhtikuinen (köh) kysely tosiaan päättyi n. neljä kuukautta sitten ja sen mukaan 40 prosenttia tämän blogin lukijoista aloitti pelaamisen aikoinaan juurikin foorumiroolipeleistä. 31 prossaa taas chatissä ja loput sitten joko skypessä tai.. jossain muualla, meikälle tuntemattomassa paikassa. Mutta yhtä lailla, onneksi sata prossaa näistä vastanneista päätyi lopulta pelaamisen pariin!

Toiseen asiaan. Mietin tuossa viime keväänä että aloittaisin jonkunlaiset Pelaaja-haastattelut, mutta se ei oikein saanut vielä tuulta alleen joten aloitetaan se nyt! Eli tarkoitus olisi kysellä pelaajilta roolipelaamisesta ja tehdä sitten pienet blogijutut näiden haastettelujen pohjalta. En haluaisi turvautua pelkästään omiin pelikavereihini, joten jos kiinnostaa lähteä mukaan tähän niin heitäppä viestiä; roxxdecker@hotmail.com niin katsellaan! Kannattaa kanssa heittää chattiin tai viekkuun viesti että lähetit mailia, siltä varalta että se vahingossa eksyy roskaposti-kansioon. Sitä tapahtuu!

Mutta! Jos ette halua osallistua haastatteluihin niin myös pelkät juttutoiveet ovat tervetulleita! Niitä voitte viskoa mielin määrin vaikkapa chattiin, viekkuun tai tähän tekstiin. Mulla on pari ideaa jo takaraivossa muhimassa, joten en ihan avuttomana tässä istuskele. Mutta juttutoiveet on silti aina tervetulleita!

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä; arvostelutoiveita otetaan taas vastaan! Eli jos haluat palautetta sivustostasi niin rohkeasti viekun puolelle!

Ei kai tässä tänään muuta, kiitos kun olette vielä siellä ja loistavaa syksyä kaikille! Ja siihen liittyen, vastatkaa uuteen kyselyyn tuossa oikealla; oletteko tosiaan yhä täällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti