lauantai 2. huhtikuuta 2016

Viisi askelta kevääseen!

Maaliskuussa kyseltiin varsin rehellistä kysymystä; stalkkaatko muita pelejä säännöllisesti vai et? Ja hyvin moni roolipelaaja kävikin antamassa äänensä ja suurin osa myös myönsi stalkkaavansa muiden pelejä säännöllisesti tai epäsäännöllisen säännöllisesti. Itse en ääntäni kyselyyn antanut, mutta tässä voin rehellisyyden nimissä myöntää stalkkaavani muita pelejä etsin uutta peliä tai en. 16 pelaajaa myönsi saman asian, 12 pelaajaa taas vannoi stalkkaavansa vain silloin kun on uusi peli hakusessa. Kahta pelaajaa taas eivät muiden pelit jaksaneet kiinnostaa, joten tulos on mielestäni melko selvä; suomalaiset pelaajat stalkkaavat toistensa pelejä enemmän kuin ovat stalkkaamatta.
Itse harrastan myös linkinvaihtojen kautta seuraavaan peliin siirtymistä ja mikäli muut kanssastalkkerit tekevät samoin, linkinvaihto on enemmän kuin kannattavaa! Se on jopa suotavaa, joten nyt kaikki ylläpitäjät kipinkapin linkinvaihtoja päivittelemään!

Tämän kyselyjutun piti olla vain parin kysymyksen juttu, mutta nyt siitä taitaa tulla ihan kuukausittainen perinne! Huhtikuussa kyselläänkin missä ihmiset ovat aloittaneet pelaamisensa ja mielelläni kuulisin myös nostalgisia tarinoita ensimmäisistä pelikokemuksista! Jos moisia kokemuksia tulee chattiin, vieraskirjaan tai vaikkapa tähän merkintään, saatan ottaa ne esille kyselyn päätyttyä! Niin tai näin, olisi kuitenkin kiinnostavaa kuulla missä ihmiset ovat aloittaneet ja millaisia kokemuksia on jäänyt mieleen! Jätä siis puumerkkisi sinne, minne sen parhaaksi koet! Chattiin, vieraskirjaan tai merkintöihin.
Lisäksi! Jos on ehdotuksia tulevien kuukausien kyselyaiheiksi, voit lähettää sellaisen samalla! Ehdotuksia otetaan siis silläkin saralla vastaan.

Mitään muuta hölistävää mulla ei oikeastaan tällä hetkellä ole. Merkinnän aiheita toki on muutama muhimassa, mutta tähän hätään en niitä ala kirjoittelemaan. Sen sijaan annan teille pari tehtävää elämäänne piristämään:


  1. Antakaa tosiaan äänenne vasemmalta löytyvään kyselyyn ja kertokaa niistä ensimmäisistä kokemuksistanne! Mitä? Missä? Milloin? Miten? Miksi? 
  2. Jos ylläpidät foorumiroolipeliä, voit pyytää arvostelua vieraskirjassa! Jono on tällä hetkellä tyhjä joten mielelläni lähtisin taas tutkimaan uusia pelejä! 
  3. Jos et arvostelua halua, hakeudu listalle tai lähde kanssani linkinvaihtoon! Viekun kautta tietysti!
  4. Menkää Miitti-foorumille turisemaan mukavia roolipelaamisesta ja kaikesta muustakin ihmeellisestä tai vähemmän ihmeellisestä!
  5. Tuossa vasemmalla alhaalla on myös kolme muuta roolipelaamista käsittelevää blogia, menkää vilkaisemaan niitäkin ja lueskelemaan muiden pelaajien ajatuksia pelaamisesta! 

Eipä muuta! Aurinkoista kevättä vaan kaikille! Palaan astialle ensi viikolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti